Ingrasaminte Chimice

DISTRIBUITOR AUTORIZAT

Ingrasamintele chimice reprezinta hrana pentru plante.

Functia principala a ingrasamintelor chimice este aceea de a preintimpina lipsa substantelor hranitoare din pamant.

Pentru crestere si dezvoltare normala, plantele au nevoie de carbon, hidrogen si oxigen pe care le iau din aer si apa si in plus au nevoie de elemente minerale esentiale numite substante hranitoare sau fertilizatori, pe care in mod normal le iau din sol.

Dupa o folosinta indelungata si continua a solului, acesta saraceste in substante hranitoare si este necesara interventia omului prin aplicarea sustinuta de ingrasaminte chimice specifice, in functie de carentele solului.

Ingrasamintele chimice inlocuiesc nutrientii pe care plantele ii absorb din sol. Fara fertilizare cu ingrasaminte chimice recoltele ar fi substantial reduse!

Daca unul sau mai multi nutrienti nu sunt prezenti in sol sau exista in cantitati mici pentru o crestere optima a plantei, este nevoie de interventie, respectiv fertilizarea cu ingrasaminte chimice necesare solului respectiv. Lipsa unui singur element mineral este suficienta pentru a determina o scadere puternica a recoltei. De aceeea aveti nevoie de ingrasaminte chimice.

Stoc disponibil permanent.

La cerere efectuam transport autorizat ADR !

Oltenita,
Str. Soseaua Calarasi km 3, jud. Calarasi
915400

placeholder

placeholder